Beställ ert kött direkt från bonden! Besök oss eller leverans till er.

Varmt välkomna till Högens Gård! 

Vi är en ekologisk Kravcertificerad gård i Idala, nära Frillesås med, köttproduktion och entrepenad. Vi säljer kött från våra egna djur direkt till er. Djuren har levt hela sitt liv på gården och endast ätit ekologisk foder från vår egen gård. Visst är det skönt att veta var maten kommer ifrån!? 

Vi har öppen gård en gång i månaden då ni kan besöka gården, se hur djuren har det och hämta era beställda köttlådor eller köttfärs. 

Vår gårdsbutik är öppen varje fredag kl 15-18. 

Vår nästa köttutlämning av köttlådor sker 2 Oktober då vi även kommer annordna en skördefest tillsmans med flera lokala producenter=)

  • Nu i dessa tider erbjuder vi även hemleveramns till en fast kostnad av 200 kr, från Frillesås i söder till Göteborg i norr. Vi leverar till dörren och tar betalt med swich på ett säkert avstånd detta för er och vår skull. 

Varmt välkomna att besöka oss!

Förbokar köttlådor gör ni här på hemsidan. Betalning sker på plats när ni hämtar eller så levererar vi till er dörr. På sidan finns även ytterligare information om gården, kontaktuppgifter och information om vår entrepenadverksamhet. 

Hälsningar Håkan, Christine, David och Christian på Högens Gård 

Håkan, Christian och David på Högens Gård

Använd länkarna för att läsa mer om oss, boka köttlådor eller läsa om vår entrepenadverksamhet. Nu har vi släppt beställningar inför nästa köttutlämning.Den sker 2 Oktober.

Följ oss gärna på Facebook för mer aktuella händelser och få information direkt i flödet.